![]() |
Många prylar och gängor behövs i ett bryggeri... |
![]() |
...och såklart råvaror... |
![]() |
...för att göra en öl... |
![]() |
...eller två. |
![]() |
En ägare... |
![]() |
...och en bryggare behövs också. |
![]() |
För att paketera sitt öl behövs kapsyleringsutrustning... |
![]() |
...rena kapsyler... |
![]() |
...kartonger... |
![]() |
...tomflaskor... |
![]() |
...och något att föra över ölen till flaskorna med. |
![]() |
Börja med att spruta desinfektionsmedel på flaskorna... |
![]() |
...börja sedan fylla flaskorna... |
![]() |
...hela vägen upp... |
![]() |
...placera kapsyl och flaska i kapysleringsmaskinen... |
![]() |
...och tryck ner handtaget. |
![]() |
Man är med fördel två personer som jobbar tillsammans... |
![]() |
...medan den tredje smiter iväg för att fota i nya vinklar. |
![]() |
Till slut har man fyllda flaskor med kapsyl på i en låda. |
![]() |
Alternativt fyller man sin öl på fat... |
![]() |
...vilket kräver ett särskilt fyllhuvud... |
![]() |
...sen är det bara att köra. Upp och ner. |
![]() |
Efter en arbetsdagens slut tar man sedan igen sig i puben. |
Snygga bilder! Måste fråga om du vet vad det är för desinfektionsmedel som används i "besprutningen" och om det är något som kan påverka ölen?
SvaraRaderaDet heter StarSan, som när det används rätt inte har några effekter på ölet.
RaderaTack för svaret!
Radera