Lammsbräu säljer mindre med samma intäkter
9 timmar sedan
Portersteken är en av Sveriges ledande ölbloggar och blev framröstad till den allra bästa både 2015 och 2014. Följ via Facebook, Instagram och RSS.
2010 reagerade jag på att det saknades svenska bloggar om öl och mat i kombination och bestämde mig för att ändra på det genom att skapa min egen. Sedan dess har fokus flyttats mer mot öl. Utöver mer än 1000 artiklar här på Portersteken har jag skrivit i bland annat c/o Hops och Dalarnas Tidningar.
Copyright © 2014 • Portersteken
Det där låter jäkligt gott, får bli såna nu i veckan.
SvaraRaderaMåste försöka lura tjejen att ha i lite London Porter nästa gång hon gör pannkakor :)
SvaraRaderaProvade igår med Brooklyn Black Chocolate Stout, pannkakorna blev jättegoda! Det är alltid kul att experimentera med lite "cuisine à la bière" som det heter på franska! ;-)
SvaraRaderaVi åt dem med en brieost (tyvärr pastöriserat) och resten av ölet enligt rekommendationer från den berömda Garrett Oliver. Det passade ihop med igen lyfte den andra... Jag ska prova igen med en riktig brie de Meaux när tillfälle ges.
Tack för inspiration!
Haha, tack för språkrättningen :) Är helt övertygad om att jag sett de istället för a la någonstans i Belgien, men jag minns säkert helt fel. Skyller på att jag läst spanska och inte franska ;)
RaderaHade ni brie i/på pannkakorna alltså? Spännande!
Jag provade att göra öl-sirap på Nalle Puh Porter idag tillsamans med egen vaniljglass och hemmabakad äppelkaka. Jäklar va gött det blev, sirapen blev extremt söt men passade perfekt till glassen och äppelkakan. Kanonbra tips Johan!
SvaraRaderaOoh, stoutsirap på Nalle Puh Porter låter ju alldeles förträffligt! Visst blir det sött, men man kan ju dra ner på sockret nästa gång om man tyckte det blev för mycket. Beror säkert en del på vilket öl man använder också.
Radera